Welkom

Ouderplein

Het ouderplein is er voor ouders wiens kind naar het kinderplein komt. Voor ons voelt het  ouderplein als het hart van ons centrum.  Waar we samen bouwen aan een warme community..

Deze sfeervolle huiskamer ligt in de souterrain en heeft een eigen ingang en tuin.

Wat we bieden en hoe het werkt

Dit alles om samen verder te leren en van elkaars talenten en samenzijn te genieten.
Komen ouders terug van taalles of re-integratie werkplek, dan kunnen ze op het ouderplein terecht voor ondersteuning, om vragen te stellen of Nederlands te oefenen.

We willen zoveel mogelijk ondersteuning aan jou als ouder geven. Het is de bedoeling dat ouders ten minste 1x per week gebruik maken van ons ouderplein.

Gezinsactiviteiten

We organiseren gezinsactiviteiten in weekenden en vakanties, waarmee kinderen ervaringen op doen die in hun gezinssituatie niet altijd vanzelfsprekend zijn. De activiteiten zijn gericht op ontmoeten, ontdekken, leren, plezier maken en het versterken van het zelfvertrouwen.

ANBI Status

Stichting Samimi ouderplein heeft een ANBI -status   ANBI is de afkorting van Algemeen Nut Beogende Instelling . Donateurs die ons een warm hart toedragen, kunnen door deze status hun gelden belastingvrij doneren. We voelen ons enorm gesteund door contacten die we al hebben met donateurs.

Scroll naar boven