Menu
Skip to content

Tarieven Ouder-kind Centrum SAMIMI 2021

Beste ouder, u leest hier hoe we tot een maandelijks bedrag komen en wat we u daarvoor bieden. SAMIMI rekent 8,95 euro per uur voor de opvang. Deze prijs is inclusief warme biologische hapjes, papjes en sapjes, wegwijsplein voor ouders en werkplek voor ondernemers.

• Het aantal uur per maand wordt berekend door het dagdeel x aantal keren per week x 47 weken : 12 maanden= het maandtarief. Wij facturen een maand bedrag dat elke maand gelijk is.

• Bij ziekte van uw kind, kan dit dagdeel geruild voor een andere dagdeel, mits er plek beschikbaar is op de groep. Het ruilen van deze dagdelen kan binnen 1 maand na de betreffende ziektedag. De beschikbaarheid is na te vragen aan de leidster.

• De prijzen worden elk jaar verhoogd in het kader van loonsverhogingen, inflatie en veranderingen binnen de kinderopvang. Wat werkelijk de kosten zijn voor u persoonlijk is te berekenen via de website van de belastingdienst.
www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen

SAMIMI is 47 weken per jaar open.  En is gesloten: 1 week in de meivakantie, 3 weken in de zomervakantie en 1 week in de kerstvakantie.

DagdeelBedragPer maand
2 dagdelen 8,95 per uur280,45 per mnd
3 dagdelen 8,95 per uur420,65 per mnd
4 dagdelen 8,95 per uur560,90 per mnd

Vragen over de facturen beantwoord Juliette van servicebureau Drakepit graag. Mail haar gerust: julietteligthart@drakepit.nl 

Informatie over onze partner Drakepit vind je op hun website: drakepit.nl