Welkom

Ouderplein

Het ouderplein is er voor ouders van kinderen tussen één en vier jaar, geplaatst op kinderplein. Zij zijn bezig met een inburgerings- of re-integratie traject. Ook is er plaats voor ouders, die een steentje bij willen dragen aan onze community.

Wat we bieden

Middels het opzetten van een kleinschalige, warme en laagdrempelige community willen we via sociale interactie de armoede verminderen en het welzijn vergroten. Dit willen wij doen door de
verbinding met onze cultuur en natuur vanzelfsprekender te maken; veel buiten zijn, activiteiten ondernemen en kinderen nieuwe ervaringen op laten doen.

Daarnaast gaan we vanuit het ouderplein ook workshops en cursussen geven, Dit alles om samen verder te leren en van elkaars talenten en samenzijn te genieten.
Komen ouders terug van taalles of re-integratie werkplek, dan kunnen ze op het ouderplein terecht voor ondersteuning, om vragen te stellen of Nederlands te oefenen.

Gezinsactiviteiten

Op het ouderplein staan we ouders bij in hun vragen, sluiten aan bij hun behoeftes en verbinden we ze met andere ouders. We organiseren gezinsactiviteiten in weekenden en vakanties, waarmee kinderen ervaringen op doen die in hun gezinssituatie niet altijd vanzelfsprekend zijn. De activiteiten zijn gericht op ontmoeten, ontdekken, leren, plezier maken en het versterken van het zelfvertrouwen.

Scroll naar boven